Workshop 'ontdek jouw onderstroom', de oer-godin

Wil jij het contact met je lichaam, ziel, hart, oerkracht, vrouwelijke godinnenenergie en levensmissie weer herstellen en bekrachtigen?

Kom dan naar de workshop ‘Ontdek jouw Onderstroom’! 

In het dagelijks leven raken we vaak verwijderd van wie we wérkelijk zijn in onze puurste en krachtigste vorm.

Je eigenlijke zijn en je eigenlijke verlangen komt niet overeen met wat je in het dagelijks leven doet. Hierdoor ontstaan vaak onrust, fysieke en mentale klachten.

 

In deze workshop willen wij jou op een laagdrempelige, liefdevolle en praktische wijze meenemen in het (her)ontdekken van jouw vrouwelijke oerkracht en levensmissie, ook wel jouw onderstroom genoemd.

Door o.a. meditatie, yoga en qigong, dans, een ceremonie en een 1 op 1 opstelling kom je tot rust en in dieper contact met je lichaam, geest, gevoel, onderbewuste en intuïtie. Op zachte wijze opent zich de weg naar jouw onderstroom.

 

In de veilige ruimte die we bieden zullen we steeds tijd vrij houden om jouw beleefde ervaringen te kunnen laten landen en integreren in jouw systeem. Daarnaast is er aandacht om met elkaar ervaringen te delen.

 

Als we samenkomen in onze liefdevolle, zachte, maar heel krachtige vrouwelijke energie kunnen we onszelf en de wereld een beetje meer doen schitteren in licht, harmonie, wijsheid, vrede en vreugde.

 

Wij verzorgen een lichte lunch én laten je niet met lege handen naar huis gaan😊.

Voor vragen, informatie of aanmelding kun je bellen, mailen of appen naar:

Madelon – Sprankels-: 06-18441863 www.sprankels.com     info@sprankels.com    

of

Maartje -Verwonderingen- : 06-11070385

 www.verwonderingen.nl     maartje@verwonderingen.nl