Een zielsportret geeft kracht en legt de weg open naar je verlangen

Wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt dan geven de zielsportretten een mooie energie boost.

Wanneer ik me afstem op jouw als persoon krijg ik vaak een beeld te zien. Deze werk ik uit op papier met mijn kleurpotloden. Vaak is het een verlangen van je ziel of een inzicht waar jij je nu op mag richten. De tekening helpt je om er ook daadwerkelijk te komen.

 

Om de tekening nog meer kracht mee te geven krijg je er ook een brief van mij bij. Deze brief schrijf ik aan jou. De woorden zijn geschreven met een bepaalde energie en kunnen bijdragen in je proces net als de tekening. Samen kun je ze bestellen voor 65,-excl verzending.

 

Heb je nog extra woorden en energie nodig dan kun je ze samen bestellen met sessie. Dan gaan we nog een laagje dieper!

 

In een 1 op 1 sessie kijken wat deze boodschap jouw te vertellen heeft en wat jij nodig hebt om je verlangen te leven. 

Een zielsportret is dus niet een vluchtige tekening, maar draagt vele energieën in zich die je tot je mag nemen om zo bij je verlangen te komen. En deze werken we samen uit in een sessie van circa 1,5 uur.

De kosten hiervan bedragen 125,-

 

Wat anderen zeggen:

Wat mocht ik veel moois ontvangen, mooie tekeningen, inzichten en een rozenkwarts engel. Ik voel me heel rijk met dit alles!

 

Die lieve Maartje, zo luchtig, vrolijk en speels, met de energie van een elfje neemt ze je mee door de wereld van haar eigen ontworpen spel of maakt ze een zielentekening voor je die je diep weet te raken in je hart. Het is super bijzonder de magie die jij ons allen laat zien. Yolanda

 

Dank je wel, dit zijn wel meerdere cadeautjes :), de tekening raakt me enorm, heel mooi <3