Wie ben ik, Maartje Otten Janssen

Ik ben Maartje, spiritueel verwonderaar, masseur en creatief tekenaar en schrijfster van onder anderen het boek “de wonderlijke wereld van Maartje” en mijn eigen lichtkaarten set, verwonderingen! 

Het mooiste wat je kunt zijn dat is toch wel jezelf en dat gun ik jou maar ook mijzelf. En die laatste daar heb ik hard en zacht voor gewerkt. Het is maar net hoe je het bekijkt. Een leven vol liefde magie en plezier ondanks de emotionele strubbelingen die het leven soms brengt. Want ja dat laatste hoort eigenlijk wel een beetje bij het leven. Dat maakt tenslotte wie je bent en waar je nu staat. Ik ben blij met waar ik sta, de reis die ik heb afgelegd. En steeds meer vertrouw ik op mijn eigen ingevingen, intuïtie en wat nog gaat komen. Ook durf ik steeds meer mijn kwetsbare kant te laten zien, ook dat vergt moed en vertrouwen. 

 

Diverse opleidingen (waaronder malva, mediamieke regressie, integrale massage, lichtkracht coaching, intuïtieve ontwikkeling, mediumschap) , stembevrijding en haptonomie hebben er voor gezorgd dat ik nieuwe handvatten aangereikt kreeg om nu echt te kiezen voor mezelf en mijn praktijk. Zodat ik nu alles vanuit liefdevolle aandacht kan doen en dat geeft rust en groei.

De liefdevolle verbinding, kwetsbaarheid, kracht en innerlijke rust die ik weer heb hervonden gun ik jou ook.

 

Geïnspireerd?
Ik ontmoet je graag in mijn praktijk of daar buiten!!

Liefs Maartje