Lady Nada

Lichtmeesteres Lady Nada heeft een heerlijke energie die voelt als een warme, liefdevolle deken. Je kunt er helemaal van gaan stralen. Ze voelt zacht en liefdevol, en heel accepterend. Daardoor ontstaat er niet alleen een liefdevolle verbinding van haar naar jou toe, maar ook naar delen van jezelf die je nog niet genoeg accepteert. Of die een beetje op de achtergrond geraakt zijn. En die met wat liefde en aandacht kunnen uitgroeien tot iets moois. Lady Nada staat als opgestegen meester met name bekend om haar liefde en dienstbaarheid en wijst ons de weg naar onbaatzuchtige liefde. Zij kan als gids dienen om spiritueel op een hoger plan te komen en geeft inzicht in hoe wij ons levenspad, en gaandeweg ook dat van anderen, kunnen transformeren in een rozen pad. Zij gaat ons voor op deze weg van transformatie door middel van de genezende werking van de verschillende gekleurde rozen met de daarbij behorende symboliek.

Lady Nada bevordert liefde in al haar vormen. Ze is er voor harten die ook willen stralen.

 

Lichtmeesteres van de 6e en 3e straal

Lady Nada was een Priesteres van Goddelijke Liefde in Atlantis. In het etherisch  vlak bestaat de Tempel nog steeds en is een roze roos het symbool. Ze is actief lid van de Karmische Raad. Zij is de Chohan van de robijn rode gouden (6e) straal (paars en goud) en daarmee verbonden met vrede en dienstbaarheid.  Daarnaast vertegenwoordigt zij ook de 3e of de roze straal van Goddelijke onvoorwaardelijke liefde.  Door je met visualisatie af te stemmen op de bijzondere kwaliteiten van Lady Nada treden wij in haar voetsporen.

 

De Rozen van Lady Nada

De Latijnse benaming voor roos is Rosa. De roos neemt een bijzondere plaats in en is van oudsher zeer geliefd vanwege haar betoverende schoonheid, geur en sterk mystieke karakter.  De kleuren van de rozen bij Lady Nada verwijzen naar diverse geestelijk te ontwikkelen gebieden. Zo staan rode rozen symbool voor liefde en het helpen van onderdrukten, gele rozen voor licht en genezing, blauwe rozen voor rechtvaardigheid en waarheid en paarse rozen voor transformatie en reiniging. 

 

Met de energie en de rozen van Lady Nada kunnen wij het verlangen in ons oproepen om liefdevol te zijn om vanuit deze liefde te stralen naar de ander toe. Op deze manier strooien wij rozen op het levenspad van onszelf en de ander.

 

Op 11 september 2006 overhandigde Lady Nada 5 rozen met ieder en andere kleur. Deze worden gevisualiseerd en in het hartchakra ingebracht en verspreiden daar de eigenschappen:  

  • De Rode Roos staat voor oneindige liefde
  • De Blauwe Roos staat voor bescherming en waarheid
  • De Violette Roos staat voor reiniging, transformatie en opening
  • De Gele Roos staat voor licht, genezing en vrede
  • De Kristal Roos staat voor reinheid, volkomenheid en leven
Founder: C. Scheller
 

Drie inwijdingen

De inwijding van Lady Nada’s rozen bestaat uit 3 graden en kan het best in 3 x gegeven worden met een tussenpauze van 2 dagen:

  • De 1e graad bevat de energie van de blauwe en rode roos;
  • De 2e graad bevat d energie van de violette en gele roos;
  • De 3e graad bevat de energie van de kristal roos.

Inwijding aanvragen

Bij deze inwijding horen 3 prachtige inwijdingen waarin je de liefde-brengende en helende energie van Lady Nada in je hart opneemt.  

Wil je deze 3 Inwijding ontvangen, dan kun je via maartje@verwonderingen.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt bij deze aanvraag een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze 3 inwijding bedragen € 40,-