Spiritueel coachen

Heb je altijd al willen weten welke gidsen erbij je zijn? En voel je dat er meer tussen hemel en aarde is, maar weet je niet zo goed woorde te geven aan wat je voelt en wat je diep van binnen weet? Al mijn wijsheden en opleidingen heb ik samengebracht in een intuitief spel. In dit spel ga je weer verwonderen over je eigen gevoelens, waarden, intuitie, helder weten. Steeds een stapje verder of misschien wel met grote sprongen. Als spiritueel wezen ben je met een doel op aarde gekomen en om die weer te herinneren heb je inzichten nodigen en ervaringen. Iedereen heeft een stem om te laten klinken, zo ook jij. Het spel is speels, laagdrempelig en geeft precies dat wat je nodig hebt.

 

Spiritueel ontmoetingsspel

Op een speelse manier maak je kennis met jezelf en alles wat er is, Het spel is verdeeld in 4 thema's te weten; reflectie, healing, authenticiteit en flow.

Refelctie welk inzicht heb je nu nodig om verder te kunnen

Healing wat mag er geheeld worden

Authenticitiet wat maakt jou zo bijzonder en uniek

Flow jouw eigen gouden pad bewandelen

 

Samen gaan we jou reis beginnen. Misschien zit je met levensvragen? Zoek je antwoorden op werkgebied, weet je niet hoe je met je gevoeligheid om moet gaan of wil je graag leren verbinden. Alles waar je mee zit nemen we mee, zowel bewust als onbewust.

Welke stappen mag je zetten en wie mag je hierin ontmoeten? Ieder spel is weer anders. De engelen, elfen, draken en andere gidsen staan te popelen om je bij te staan en je inzichten te geven op jouw unieke pad. Om zo te leren je eigen pad te bewandelen en niet meer die van een ander. Te leren welke talenten jij in je hebt, waar je misschien nog helemaal geen weet van hebt.  Nieuwsgierig?

 

Na het spel voel je:

Beter geaard

Zachter naar jezelf 

Meer focus met wat je wilt

Voel je meer ruimte

Ervaar je rust en ontspanning

Ben je blij met jezelf

 

Het spel is zowel voor volwassenen als kinderen vanaf circa 7 jaar

In het spel komen ook edelstenen aan bod, die kun je eventueel tegen meerprijs aanschaffen.