Ontmoeting

Zoek je een plek waar je helemaal jezelf mag zijn en wil je inzicht waar dat nog niet helemaal lukt. Vanuit een pure zachte verbinding kom je helemaal tot rust zodat je kunt landen en je blokkades vanuit deze rust en liefde kunt aangaan.

Mijn sleutelwoorden zijn vertrouwen, verbinden, zachtheid, intuïtief, verbeeldingskracht

 

We kunnen dit doen middels:

* Healing of inwijding zowel in praktijk als op afstand (zie pagina)

* Intuïtief spel (zie pagina)

* Mediamieke Regressietherapie

* Edelsteentherapie (zie ook edelstenen)

* Kracht tekening (tekening die helpt bij jou proces)

* Kaartlegging (inzichtkaarten, tarot)

* Mediamieke Regressietherapie

Vanuit contact met jezelf en je gidsen gaan we terug naar een periode in je (vorige) leven om inzicht te krijgen in het NU. Waar loop je nu tegen aan en wat heeft jou dat te vertellen. Soms speelt een vorig leven nog een grote rol en is het tijd om dit weer in het licht te zetten zodat je weer verder kunt.

* Edelsteen therapie

Edelstenen en mineralen kunnen je helpen om weer in jezelf te gaan geloven en krachtig in het leven te gaan staan. Ze ondersteunen je daar waar jij het even niet weet, ze moedigen je aan of geven juist de rust die je nodig hebt. Een steen laat voelen wat nog aandacht nodig heeft en geeft vaak dat wat je nodig bent. Ik help je te voelen wat de steen je wilt vertellen.

* Kracht tekening 

Al mijn hele leven teken ik graag. Als ik mij afstem op een persoon krijg ik vaak een beeld te zien. Dit beeld draagt een soort verlangen in zich van die persoon. Dat verlangen teken ik uit met mijn potloden, zodat de energie van de kaart op jou kan inwerken en je kan helpen in jouw helingsproces.

* Kaartlegging (inzichtkaarten of tarot)

Zelf heb ik al menig inzichtenkaarten aangeschaft met allemaal bijzondere energieën en ook weer zo verschillend van elkaar. De afbeeldingen, plaatjes, tekeningen, ware kunst, inspireren mij enorm en dragen nog steeds bij aan mijn bewustwording. Ze geven inzicht, roepen mij om in beweging te komen of juist in de ontspanning te gaan. Precies dat wat ik nu nodig ben. In een legging (bijvoorbeeld voor lichaam, geest en ziel) voel ik wat de kaarten jou willen vertellen en zal ik afsluiten met dat wat je nu nodig hebt om verder te kunnen gaan. 

 

Mijn missie is om een liefdevolle wereld te creëren samen met jou. Iedereen is nodig, ook jouw liefdevolle licht met talenten en kracht dragen bij aan een mooiere wereld. Mijn missie is geslaagd als jij weer verbonden bent met jezelf en je pad vol liefde en vertrouwen verder kan bewandelen. Je bent niet alleen.