Edelstenen & mineralen

Als ik me tussen de edelstenen waan voel ik me zo blij als een kind. En ik denk dat meer mensen dat ervaren. Edelstenen vertellen hun verhaal en hun kleuren schitteren ieders hun eigen melodie. 

Ben je opzoek naar een mooie edelsteen die je kan helpen in jouw proces in mijn praktijk kan ik je er meer over vertellen. Er zijn namelijk veel soorten stenen in kleuren maar ook in grotes in vormen etc. Altijd is het belangrijk te weten wat je zoekt in een steen en vaak vind een steen jouw ipv andersom, trekt die jou naar zich toe met zijn energie of schittering. 

 

Het is mogelijk om bij een steen een helend afstemmingsverhaal te bestellen. In een verhaal verbind ik jouw ziel met de steen en krijg je vaak inzicht op jouw weg naar heling. Om zo een nog mooiere verbinding tot stand te brengen en de steen te activeren voor jouw proces.

 

Polychroom Jaspis uit Madagaskar zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest waardoor je meer levensvreugde gaat uitstralen. Hij helpt je de waarheid te spreken, maakt je minder egoïstisch en verhoogt verdraagzaamheid.

Mooie Amethist brok voor in huis of praktijk

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen.

Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

1,9 kg 19 cm hoog