Home » Edelstenen

Edelstenen & mineralen

Als ik me tussen de edelstenen waan voel ik me zo blij als een kind. En ik denk dat meer mensen dat ervaren. Edelstenen vertellen hun verhaal en hun kleuren schitteren ieders hun eigen melodie. 

Ben je opzoek naar een mooie edelsteen die je kan helpen in jouw proces in mijn praktijk kan ik je er meer over vertellen. Er zijn namelijk veel soorten stenen in kleuren maar ook in grotes in vormen etc. Altijd is het belangrijk te weten wat je zoekt in een steen en vaak vind een steen jouw ipv andersom, trekt die jou naar zich toe met zijn energie of schittering. 

 

Het is mogelijk om bij een steen een helend afstemmingsverhaal te bestellen. In een verhaal verbind ik jouw ziel met de steen en krijg je vaak inzicht op jouw weg naar heling. Om zo een nog mooiere verbinding tot stand te brengen en de steen te activeren voor jouw proces.

 

Polychroom Jaspis uit Madagaskar zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest waardoor je meer levensvreugde gaat uitstralen. Hij helpt je de waarheid te spreken, maakt je minder egoïstisch en verhoogt verdraagzaamheid.

Amethist vlam

€ 17,00

Amethist vlam

€ 17,00

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen.

Amethist brok

€ 16,00

Amethist brok

€ 16,00

Zit je gevangen? Kun je er niet uit? Met mij word je pad weer helder en voel je je vrij! Jouw pad gaat weer glinsteren, wat er eerst zo dof en donker uitzag. de eerste zonnestralen breken door. Je gaat de wereld verkennen op een nieuwe manier. NIet omdat het moet, maar omdat je voelt dat het anders mag en kan.Je pad krijgt weer kleur, je raapt de sprankels op. Je wordt geleid en voelt je niet langer meer alleen. Je bent zelf blij verrast van jouw eigen vrolijkheid. De vrolijkheid die je diep van binnen bent, die weer vrij komt, jouw zonnetje, jouw liefde, jouw eigen natuur. Jij bent nu aan zet! voel je haar energie? Voel je je nieuwe weg?

Celestien

€ 39,00

Celestien

€ 39,00

Celestien links zonderpunt

Durf jij werkelijk naar binnen te gaan en je eigen binnenwereld te verkennen? Ik zal je laten voelen wat daar leeft, iets wat je misschien wel weet of dat waarvan je niet wist dat je het in je had. Een kristallen grot....niet alles is wat het lijkt...je zult er geen spijt van krijgen! Jouw innerlijke sprankels leg ik bloot, zodat je weer gaat voelen en stralen vanuit je hart, je ware essentie, vanuit je eigen bron. JOuw sterrenkracht. Je voelt je gezien, gehoord en geliefd. Je geeft ruimte aan je eigen wezen, je blauwdruk. Je bent hier op aarde gekomen met een missie. Je ziel roept je van binnen uit..leef je leven, geniet van ieder moment en vetrouw jouw weg. Vroeger is geweest, je leeft NU. Verborgen krachten worden zichtbaar.

Celestien rechts met punt

Ze is zacht en lief, verbind je met je kern, laat je weer zakken.

Lief mens bij mij ben je veilig, ik zie je ik voel je, ik sla een schouder om je heen. Ik verwarm je daar waar je het koud hebt, daar waar jij je niet veilig voelt. Je hoeft nu niet meer eenzaam te zijn. Ik ben er voor je. Stel je vragen, wees niet bang. Ik bescherm je en geef je weer moed en vertrouwen om weer in jezelf te geloven. Je bent een waardevol mens een schepper. Maar met met gesloten ogen zie je niet waar je loopt en voelt het angstig, met mij krijg je weer zicht op je pad, durf je weer stappen te zetten. Van binnen gaat je hart weer kloppen, je sprankeling weer leven. Herinner je weer je ware zelf. Codes van Lemurie zitten in mij verborgen, hoe meer jij je kern omarmt hoemeer er zichtbaar wordt. Een groot licht is daar, verbind je met haar, met mij en laat de poort van kennis tot je komen. Je voeten stromen het is tijd! Iedere x als je verbind met deze steen, krijg je nieuwe inzichten. Volg de glinsters en je zult de wereld in een heel nieuw daglicht gaan zien en ervaren, veel liefs je steen, de engelen, de lichtmeester

Golden Healer is een steen met een zeer hoge vibratie. Hij brengt het Christusbewustzijn op aarde. Het is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt.