Edelstenen & mineralen

Als ik me tussen de edelstenen waan voel ik me zo blij als een kind. En ik denk dat meer mensen dat ervaren. Edelstenen vertellen hun verhaal en hun kleuren schitteren ieders hun eigen melodie. 

Ben je opzoek naar een mooie edelsteen die je kan helpen in jouw proces in mijn praktijk kan ik je er meer over vertellen. Er zijn namelijk veel soorten stenen in kleuren maar ook in grotes in vormen etc. Altijd is het belangrijk te weten wat je zoekt in een steen en vaak vind een steen jouw ipv andersom, trekt die jou naar zich toe met zijn energie of schittering. 

 

Het is mogelijk om bij een steen een helend afstemmingsverhaal te bestellen. In een verhaal verbind ik jouw ziel met de steen en krijg je vaak inzicht op jouw weg naar heling. Om zo een nog mooiere verbinding tot stand te brengen en de steen te activeren voor jouw proces.

 

Uitverkocht

Turkooise edelsteen

€ 15,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Turkooise edelsteen

€ 15,00

Turkoois uit Madagaskar is een unieke steen met een Lemurische energie, die vrouwelijk, zacht en liefdevol is. Hij helpt je naar binnen te gaan. Veel mensen ervaren in deze tijden stress en angst en vluchten dan in zaken buiten zichzelf. Ze hebben een pantser gecreëerd en hebben moeite met de werkelijkheid van nu op aarde, vinden deze niet fijn. Deze liefdevolle steen nodigt je uit om naar binnen te gaan, naar je hart, de plaats waar je ziel spreekt.

 

Afstemmings verhaal bij een edelsteen. Dit kan een eigen edelsteen zijn of een uit mijn praktijk.