De wonderlijke wereld van Maartje

Dit boek is bedoelt voor mensen die opzoek zijn naar liefde in zichzelf. De tekeningen zijn lief en zacht waardoor je weer in je eigen zachte kracht komt. Uiteindelijk zitten we allemaal in een proces en ik hoop dat mijn boek een bijdrage mag zijn die je weer helpt herinneren. 

Het boek bestaat uit eigengemaakte tekeningen en gedichten. Iedere tekening verteld zijn eigen verhaal waardoor er een mooie energie te voelen is. 

Het is geen boek dat snel gelezen wil worden, maar waar je zo nu en dan even mee gaat zitten. 

 

Reacties op het boek: 

Wat een heerlijk boek om al in handen te hebben en jezelf te verwonderen over de prachtige tekeningen. Bedankt ook voor je lieve woorden, heel treffend, ik ga er van genieten!

 

ik was zo geroerd door jouw boek toen ik het zag, dat ik het graag wilde bestellen. En dan de tekst in het boek.. Zo toepasselijk en tegelijk ontroerend. Een groot dankjewel voor jouw mooie boek. Een cadeautje in alle opzichten 

 

Zojuist jou prachtige boek uit de brievenbus gehaald die ik bij jou besteld heb afgelopen week. Wat heb jij er een ontzettend lief gedichtje in gezet, kippevel over mijn hele lichaam en zulke mooie kaarten. Heb even gebladerd en Wouw dit boek raakt mij nu al diep terwijl ik het nog niet heb gelezen. Ik ben sprakeloos.

 

Een prachtig boek en dan jou persoonlijke boodschap Maartje, ontroering en dankbaar♥️

Echt super mooi boek, het eerste gedicht komt binnen en dan die onwijs mooie tekeningen... ja zo voelbaar!