Goudenpoort verhalen afgestemd op jouw energie

Zou jij graag de hoofdrol willen spelen in een magisch verhaal? Een verhaal dat gaat over jou? En heel misschien anders kijkt naar jou dan wie je misschien denkt te zijn? Een verhaal dat kijkt naar jouw diepste zijn en talenten ziet waarvan je misschien nog niet eens wist dat jij dat in je hebt.

Ik schrijf helende verhalen waarin jij de hoofdrol speelt. De verhalen stem ik af op jouw energie waardoor ze inzicht geven in wie je bent, wat je mag doen of waar je nu moeite mee hebt.  Een gouden poortverhaal brengt je vaak terug in een magische wereld waar alles mogelijk is om je te laten zien en voelen wat je wellicht vergeten bent als mens op de aarde. Ieder verhaal is anders net als dat ieder mens anders is. Een verhaal met diepere lagen die helend kunnen werken in je onderbewuste.

 

De afstemming kan zowel voor volwassenen als kinderen. Want ook kinderen kunnen in deze tijd wel een steuntje in de rug gebruiken en soms begrijpen volwassenen hun kinderen dan ook weer iets beter. Je mag voor het verhaal ook een vraag inbrengen zodat ik die mee kan nemen in het verhaal. 

 

Het verhaal krijg je in een bestand toegestuurd als pdf en in een computerpresentatie.

Wat ik verder nog van jou nodig heb is je naam en een recente foto waar jij alleen op staat. 

Kosten verhaal speciaal afgestemd op jouw energie €65,- 

 

Voorbeelden van persoonlijke Gouden poort verhalen