Home » Healing-Inwijding

Healing/ Inwijding

Cadeautjes in liefde voor de mens, zo noem ik ze maar even. Zo voelen ze voor mij ook echt. Zowel om te geven als te mogen ontvangen. Golven van gelukzaligheid en zachtheid samen met het loslaten van verdriet en eenzaamheid. Een verlangen die werkelijkheid wordt. Hoe mooi is het als je vanuit het diepste van je wezen kunt schaterlachen, liefde mag voelen, ontroeren, huilen. Gewoon het leven mag vieren vanuit je kwetsbare kant! Ik gun het mijzelf en ieder ander. De inwijdingen en healingen brengen je dichter bij jezelf!

 

La Ho Chi van het 13e octaaf Healing/ inwijding

LaHoChi™ van het 13de Octaaf is een krachtig instrument, een gift van God om zowel planeet als mensen te helen. Het is een zeer krachtige techniek met een zeer hoge Lichtfrequentie die je het vermogen geeft om zeer sterk en krachtig te helen tot op het niveau van de 7e dimensie, ondersteund door 13 verheven Lichtmeesters (met name de connectie met Lao Tzu) en de 7 Aartsengelen.

“La” verwijst naar Licht & Liefde, “Ho” duidt het bewegende aspect van de energie aan, en “Chi” is de levenskracht.

 

Awaking the light codes of Alantis

Een Inwijding of Initiatie is een opneming of een verbinding van krachten en vermogens, van energie of werelden, waar kennis en talenten in jezelf door worden geactiveerd, bekrachtigd of herkend en opnieuw geprogrammeerd.

Op het moment dat jij jezelf opent voor deze energie en verbinding maakt met deze energie, komt deze energie in jou tot leven. Hierdoor verander je van een “oorspronkelijk mens” in een “wedergeboren nieuw mens” .

Terwijl Moeder Aarde door een moeilijke periode van transformatie gaat, en iedereen haar krachten, kennis en energie gebruikt in dienst van de planetaire Ascentie. Is nu de tijd aangebroken om in verbinding te komen met ons erfgoed om onze ware zelf te herkennen en oude geloofssystemen, gedachten en verwachtingen los te laten.

We kunnen onze angsten en het gevoel van afscheiding overwinnen, om te zien dat alles één is. Alleen “IK BEN” verbindt ons met elkaar. Waardoor we samen door de poort van vernieuwing kunnen gaan in een voor ons nog onbekende wereld. Hier zullen we ontdekken wat schoonheid is, en de diversiteit van AL wat is en altijd zal zijn.

Nu staan we open voor hogere bewustzijn en hogere frequenties. Dit proces is al voorspeld door eeuwen oude profeties en staat ons nu toe onze aangeboren kennis terug te halen. We zijn één met Moeder Aarde, één met alle levensvormen,we zijn goddelijk.

Met deze inwijding wordt ons fysieke lichaam gezuiverd om ons voor te bereiden op de Ascentie. Al onze licht codes worden geactiveerd. Hierdoor krijgen we toegang tot onze oerkennis.

Thoth zal ons bijstaan in de Kristallen Tempel van Atlantis. Waardoor we toegang tot ons erfgoed krijgen en deze kunnen toepassen in ons leven. Het onthult onze diepste zelf en laat ons zien wie en wat we zijn. Hoe we liefde kunnen uitdragen in deze wereld. De inwijding geeft ons gereedschappen en assistentie, als ook Helpers, zodat deze licht codes onze weg kunnen vergemakkelijken.

De inwijding is een belofte van Zelf Meesterschap en liefde voor AL wat is. Het opent ons op de hoogste niveaus, bij het dienen van het licht en alle bewoners van alle werelden. We kunnen onze belofte aan onze broeders en zusters, en vooral aan onszelf waarmaken, op alle niveaus van ons leven.

Het copyright van bovenstaande tekst behoort aan: Ellen Dana Stamer 2007 ©

 

Samenvoegen Multidimensionale Zelven

De afstemming activeert je Gateway chakra’s en transformeert al je chakra’s in multidimensionale portalen.

Door middel van deze hoge energie afstemming kun je, door een krachtige transformatie binnen je energetische en fysieke lichaam, het samenvoegen van je Multidimensionale Zelven tot stand brengen. Dit leidt tot diepgaande veranderingen in je externe werkelijkheid, omdat je begint te leven vanuit een centraal punt, vanuit een Multidimensionale Zelf Hart.

De afstemming activeert je Thymus Chakra – dat is je Hogere Hartchakra, gelegen tussen je Keel Chakra en je Hart Chakra. Dit is de poort naar Universeel Bewustzijn, Onvoorwaardelijke Liefde en Compassie.

Deze afstemming is voor de spirituele ontdekkingsreizigers, die wensen hun wezen te integreren en toegang tot hogere niveaus van kosmische wijsheid en bewustzijn te krijgen.

Uiteindelijk is het voor iedereen die een hoge frequentie van Liefde en Licht wenst te ervaren en uit te stralen. Door je Multidimensionale Zelven samen te voegen kun je al je energie en kracht magnetiseren naar een centraal punt – waar je nu bent.

 

Lichtmeesteres Lady Nada

Ze heeft een heerlijke energie die voelt als een warme, liefdevolle deken. Je kunt er helemaal van gaan stralen. Ze voelt zacht en liefdevol, en heel accepterend. Daardoor ontstaat er niet alleen een liefdevolle verbinding van haar naar jou toe, maar ook naar delen van jezelf die je nog niet genoeg accepteert. Of die een beetje op de achtergrond geraakt zijn. En die met wat liefde en aandacht kunnen uitgroeien tot iets moois.

Lady Nada staat als opgestegen meester met name bekend om haar liefde en dienstbaarheid en wijst ons de weg naar onbaatzuchtige liefde. Zij kan als gids dienen om spiritueel op een hoger plan te komen en geeft inzicht in hoe wij ons levenspad, en gaandeweg ook dat van anderen, kunnen transformeren in een rozen pad. Zij gaat ons voor op deze weg van transformatie door middel van de genezende werking van de verschillende gekleurde rozen met de daarbij behorende symboliek.

Lady Nada bevordert liefde in al haar vormen. Ze is er voor harten die ook willen stralen.

 

Voor vragen en afspraken kun je contact op nemen met mij via mail

maartje@heeljegevoel.nl of telefoon 06-11070385