Ra ~ Sheeba

Ra Sheeba is een zeer krachtige van de beschikbare Universele helingsenergie. De Ra energie komt recht van de Bron, in het centrum van de Grote Centrale Zon en wordt gecombineerd met de Sheeba energie.

De Sheeba energie is seksueel, creatief, vreugdevol, drukt Liefde uit en staat aan de kant van de vrouwelijke vorm van de kolom van Universele Helingsenergie, die recht tot de Bron reikt. De Sheeba toont de weg naar Ra, onze weg naar thuis.

Ra Sheeba verhoogt het trillingsniveau en lichtgehalte van je DNA, het verbindt je met de Liefde en brengt vooruitgang op alle niveaus.

Werken met Ra Sheeba

Dit systeem werkt met vele symbolen. Deze symbolen zijn oude Egyptische sleutels die toegang geven tot een hele krachtige energie. Ra ~Sheeba versterkt het immuunsysteem en beschermt de 7 lichamen tegen negatieve energieën. Het is ook mogelijk om de energie met je intentie te activeren. Werken met Draken, een Astrale reis maken met het symbool ‘Traveller’. Symbolen voor Indigo kinderen, zijn een gedeelte van de cadeautjes die je van Ra ~Sheeba gaat ontvangen. Ra Sheeba heling werkt onmiddellijk op de chakra’s , verandert ons DNA en onze elektromagnetische samenstelling.

 

Hoe weet je dat je klaar bent voor een Ra ~Sheeba inwijding?

Je zult resoneren met de vibratie. Voor het ogenblik zijn het voornamelijk degenen die de rol van Zieners en Houders van de Ra energie in vorige levens vervuld hebben en die zich aangesproken voelen.

 

Twee inwijdingen

Voor Ra-Sheeba zullen 2 initiaties doorgegeven worden voor niveau 1, en 2 initiaties voor niveau 2 (Meester niveau).

Niveau 1 verhoogt het trillingsniveau en het lichtgehalte in het DNA. Daardoor zul je ook meer positieve zaken aantrekken zowel voor jezelf als voor degenen die jou omringt of degenen die met jou in contact komen.

Niveau 2  is de Meestergraad. Deze inwijding brengt jouw energie naar de kristalvibratie, waardoor het mogelijk is om meer en meer Licht vast te houden, je genezingskrachten versterken eb je intuïtie verfijnt. Er ontstaat een sterkere verbinding met de Bron.

De symbolen zijn gericht op het biologische systeem, het chakrasysteem en het lichaam van de geest.

Tussen beide niveaus zal er een reiniging plaatsvinden, die een emotionele detoxificatie met zich meebrengt, waarbij je bevrijdt wordt van afval dat je niet meer dient.

 

Inwijding aanvragen

Word je aangetrokken door de vibratie van Ra-Sheeba in je hart, dan ben je ook klaar voor deze stap. De Ra Sheeba inwijding  met een Nederlandstalige handleiding voor de verbinding met de Mannelijke en de Vrouwelijke energie. Na de inwijding ben je in staat zelf sessies te geven en anderen in te wijden. De kosten voor deze 2 inwijdingen bedragen € 50,-.