La Ho Chi van het 13e octaaf inwijding

LaHoChi™ van het 13de Octaaf is een krachtig instrument, een gift van God om zowel planeet als mensen te helen. Het is een zeer krachtige techniek met een zeer hoge Lichtfrequentie die je het vermogen geeft om zeer sterk en krachtig te helen tot op het niveau van de 7e dimensie, ondersteund door 13 verheven Lichtmeesters (met name de connectie met Lao Tzu) en de 7 Aartsengelen.

“La” verwijst naar Licht & Liefde, “Ho” duidt het bewegende aspect van de energie aan, en “Chi” is de levenskracht.

 

Atlantis

Deze Pleïadische helingstechniek is afkomstig uit het Gouden Tijdperk van Atlantis. Het is lange tijd beschermd en ondergronds gebleven na het verval van Atlantis – maar nu – in het Aquariustijdpwerk is het meer dan ooit tijd om deze prachtige inwijding weer bekendheid te geven, en vooral te ervaren.

Er is geen voorkennis nodig, ondanks de kracht van de inwijding: je geniet ogenblikkelijk van een zeer sterk beschermend veld waardoor je deze diepe transformatie toch in een staat van gelukzaligheid en sereniteit ervaart. Je maakt contact met enkele vormen van de Heilige Geometrie, alsook het Blauwe Diamanten Raster van de Grote Goddelijke Moeder.

 

Werken met La Ho Chi

La Ho Chi heeft een zeer hoge trilling en werkt op alle niveaus van ons wezen, van lichamelijk tot spiritueel en stuwen ons naar steeds hogere spirituele hoogten.

De methode van handoplegging kan door iedereen worden aangeleerd en bestaat ui 5 eenvoudige handposities. De energie put nooit uit de energie van de gever, dus is er nooit sprake van uitputting. De behandelingen creëren permanente veranderingen in onze energievelden.

Je kunt deze healingsmethode aanwenden om je fysieke lichaam tot op het diepst mogelijke niveau te helen, alsook je chakra’s en je aura volledig zuiver en in evenwicht te plaatsen en te houden. Je kunt ook anderen behandelen en de inwijdingen door geven. 

De La Ho Chi energie gaat onmiddellijk naar dat deel dat uit evenwicht is en zuivert en stuurt energie naar dat gebied zoals Reiki dat doet, maar dan 100 maal zo krachtig.

Hoe meer je de energie gebruikt, hoe beter je de energie kan doen doorstromen. Het helende licht komt binnen langs de kroonchakra en wordt opgeladen door het hartchakra. Vervolgens stroomt de energie door naar de handen naar de ontvanger. 

 

Voordelen

 • LaHoChi dicht holen in het aura die het resultaat kunnen zijn van zowel geboortetrauma’s als van straling, operaties, drugs of ongelukken
 • Brengt de trillingen van kleuren en geluid in de aura
 • Voert accupunctuur uit in het etherische lichaam
 • Brengt de trillingen van bloemen en minerale essences in de aura
 • Brengt de hersenvloeistof in het brein in evenwicht en ook de hersenpuls
 • Opent de 21 meridianen in het lichaam 
 • Opent blokkeringen in de subtiele energielichamen
 • Opent en zuivert het chakrasysteem
 • Herlijnt de blauwdruk van het lichaam
 • Verwijdert blokkeringen in het elektrische energie lichaam, zodat informatie vrij kan bewegen tussen het cellulaire geheugen en de cellen
 • Vergroot het energieveld 
 • Plaatst het goddelijke geheugen in de buitenste laag van het energieveld om door te geven naar het hele lichaam 
 • Activeert ons Lichtlichaam
 • Versnelt het naar buiten komen van onze spirituele gaven
 • Geeft ons de mogelijkheid onze eigen Goddelijkheid en deze van anderen te ervaren.

 

Gedurende deze periode van massieve herinnering van Zielendoel en Bewustzijn voelen velen onder ons zich aangetrokken tot verschillende modaliteiten van heling. LaHoChi van het 13de octaaf staat tot de dienst van al wie zoekt naar dit soort van energie.

 

Verschil met andere methoden

De Raad van Liefde vertelt ons dat de kracht van LaHoChi alleen al 100 keer sterker is dan Reiki energie. De toevoeging van het 13de Octaaf, de Violette Vlam en de Blauwe Diamant legt dat effect uit. Reiki was de gift om de activatie voor iedereen op aarde te starten. LaHoChi van het 13de octaaf vervolledigt de zuivering voor Moeder Aarde en de mensheid. De oude helingsvorm werd teruggebracht naar de westerse wereld begin jaren ’90 door Satchamar, een student van Sathya Sai Baba. De energie van de La Ho Chi werd uitgebreid door Linda Dillon in haar Helingsschool van de Violette Vlam. De vereniging van deze krachtige techniek met de Goddelijke Unie van het 13e Octaaf maakt het een zeer doeltreffend systeem.  

De voordelen:

 • Innerlijke vrede
 • Evenwichtige meridianen
 • Verlaging van de stress
 • Vereniging met het Goddelijke Hart
 • Verhoogd spiritueel Bewustzijn
 • Ankering van Universele Zelf en Ziel
 • Loslaten van emotionele blokkeringen
 • Opening en harmonisering van de 13 chakra’s
 • Verhoogd bewustzijn
 • Breinactivering
 • Versnelde heling
 • Reiniging van lymfe systeem
 • Evenwicht van de heupen
 • Vitalisering van organen en klieren
 • Visioenen, zowel voor de gever als de ontvanger
 • Het 13de Octaaf is in staat toegang tot de 7de dimensie te

Het 13de Octaaf is de sleutel tot je herinnering, je uitnodiging om terug te keren naar je perfecte staat van bewustzijn, weten en liefde; daar waar alle wezens thuishoren.

 

De Heling van het Engelen Licht van de La Ho Chi

Bij de inwijding ontvang je een gratis inwijding in het Engelen Licht van de La Ho chi. De Heling van het Engelen Licht is een mooi cadeau van het Engelenrijk voor ons, voor de heling van de planeet en haar bewoners. Deze energie ondersteunt de LaHoChi Meesters en vraagt een aparte inwijding.
Deze initiatie is gratis! Er mag dan ook nooit geld voor gevraagd worden.  De trilling is die van een zachte streling, je voelt je letterlijk schoongeveegd en vernieuwd door Engelenvleugels. Maar vergis je niet, deze zuivering en heling is zeer krachtig en kan alleen gebruikt worden of in conjunctie met andere helingsmodaliteiten.

Voordelen: verzachten en zuiveren van aura en subtiele lichamen; afstemmen van de energetische lichamen met het Engelen Bewustzijn; verbinding met onze Beschermengelen, met Verheven Meesters, met de vibratie van Liefde, steun en leiding op ons spirituele pad en in het leven van alledag.

 

La Ho Chi is de gift van het leven

La Ho Chi is de gift van het leven. Geef het door zodat je het evenwicht in je eigen hart kan vinden. Je creëert een nieuwe wereld, een wereld vrij van ziekte, van onevenwicht, waar gezondheid van het hart het allerbelangrijkste is. 

De 5 handposities van La Ho Chi werden terug naar de aarde gebracht in mei 1991, toen de specifieke instructies voor het gebruik van La Ho Chi werden gegeven aan Satchamar, geestelijk leraar en kanaal. Deze bleven op dezelfde manier beoefend worden tot in 2000, toen zowel St. Germain als Lao Tzu evenals veel andere Opgestegen Meesters naar voren kwamen en de energieën de posities en het onderwijs begonnen uit te breiden. 

Deze oude maar toch nieuwe helingsenergie werd ons gegeven als hulpmiddel bij de verwezenlijking van de Nieuwe aarde en van de Nieuwe Mens. Deze Nieuwe Aarde is de Aarde van Liefde, van Christus bewustzijn, een herstel van het plan van de Universele Moeder. Het is de aarde waar de geest vorm aanneemt om de lichamelijke ervaring te leren van Liefde. De Nieuwe Mens is de bewuste menspersoon die leeft in Liefde, in aansluiting met het Goddelijk Hart, Geest en Wil, die in vreugde, gelach en dienstbaarheid co-creëert.

Inwijding aanvragen

Wil je de Inwijding in de La Ho Chi ontvangen, dan kun je via maartje@verwonderingen.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt bij deze aanvraag ook de gratis bonusinwijding in het Engelenlicht van de La Ho Chi, een nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 88,-

 

Deze kan zowel in mijn praktijk plaatsvinden als vanuit je eigen thuis. Het zijn twee inwijdingen een van de engelen en een van de La Ho CHi. Deze energie voelt heel bijzonder! Je hoeft het niet door te geven maar kun je ook prima voor jezelf inzetten.