Ontmoeting

Zoek je een plek waar je helemaal jezelf mag zijn en wil je inzicht waar dat nog niet helemaal lukt. Vanuit een pure zachte verbinding kom je helemaal tot rust zodat je kunt landen en je blokkades vanuit deze rust en liefde kunt aangaan.

Mijn sleutelwoorden zijn vertrouwen, verbinden, zachtheid, intuitief, verbeeldingskracht

 

We kunnen dit doen middels:

* Mediamieke Regressietherapie

* Moodboard

* Edelsteentherapie

* Kracht tekening (tekening die helpt bij jou proces)

 

* Mediamieke Regressietherapie

Vanuit contact met jezelf en je gidsen gaan we terug naar een periode in je (vorige) leven om inzicht te krijgen in het NU. Waar loop je nu tegen aan en wat heeft jou dat te vertellen. Soms speelt een vorig leven nog een grote rol en is het tijd om dit weer in het licht te zetten zodat je weer verder kunt.

* Moodboard

Samen gaan we knippen en plakken en uitzoeken wat je graag in de komende periode wilt neerzetten. Middels een moodboard en een meditatie daarop verkrijg je inzicht in de stappen die je mag gaan zetten. Zodat jouw verlangen werkelijkheid wordt.

* Edelsteen therapie

Edelstenen en mineralen kunnen je helpen om weer injezelf te gaan geloven en krachtig in het leven te gaan staan. Ze ondersteunen je daar waar jij het even niet weet, ze moedigen je aan of geven juist de rust die je nodig hebt. 

* Kracht tekening 

Al mijn hele leven teken ik graag. Als ik mij afstem op een persoon krijg ik vaak een beeld te zien. Dit beeld draagt een soort verlangen inzich van die persoon. Dat verlangen teken ik uit met mijn potloden, zodat de energie van de kaart op jou kan inwerken en je kan helpen in jouw heleings proces.

 

Mijn missie is om een liefdevolle wereld te creëren samen met jou. Iedereen is nodig, ook jouw liefdevolle licht met talenten en kracht dragen bij aan een mooiere wereld. Mijn missie is geslaagd als jij weer verbonden bent met jezelf en je pad vol liefde en vertrouwen verder kan bewandelen. Je bent niet alleen.

Ontmoeten

Prijs sessie € 55,- 

Prijs kinder coaching € 45,-

op locatie in Haarle of via beeldbellen

 

Reactie sessie:

De energie van Maartje voelt heel licht en zacht. Ze ziet je , hoort je , en voelt je. Deze sessie was zeer aangenaam het gaf ons moed, blijdschap en verwondering. En niet te vergeten vertrouwen in de toekomst. Liefs Toos