Ontmoeting

Zoek je een plek waar je helemaal jezelf mag zijn en wil je inzicht waar dat nog niet helemaal lukt. Vanuit een pure zachte verbinding kom je helemaal tot rust zodat je kunt landen en je blokkades vanuit deze rust en liefde kunt aangaan.

Mijn sleutelwoorden zijn vertrouwen, verbinden, zachtheid, intuitief, verbeeldingskracht

 

We kunnen dit doen middels:

* Spiritueel ontmoetingsspel (ook erg leuk voor kinderen)

* Mediamieke Regressietherapie

* Moodboard

* Ontspanningsmassage (wanneer dit weer is toegestaan)

* Edelsteen therapie (ook erg fijn voor kinderen)

* Afstemmingsverhaal of poortverhaal

* Zielstekening (tekening die jouw verlangen weergeeft)

 

* Spiritueel ontmoetingsspel

Op een speelse manier maak je kennis met jezelf en alles wat er is, Het spel dat ik zelf ontworpen heb is verdeeld in 4 thema's te weten; reflectie, healing, authenticiteit en flow. Welke stappen mag je zetten en wie mag je hierin ontmoeten. De engelen, elfen, draken en andere gidsen staan te popelen om je bij te staan en je inzichten te geven op jouw unieke pad. Nieuwsgierig?

* Mediamieke Regressietherapie

Vanuit contact met jezelf en je gidsen gaan we terug naar een periode in je (vorige) leven om inzicht te krijgen in het NU. Waar loop je nu tegen aan en wat heeft jou dat te vertellen. Soms speelt een vorig leven nog een grote rol en is het tijd om dit weer in het licht te zetten zodat je weer verder kunt.

* Moodboard

Samen gaan we knippen en plakken en uitzoeken wat je graag in de komende periode wilt neerzetten. Middels een moodboard en een meditatie daarop verkrijg je inzicht in de stappen die je mag gaan zetten. Zodat jouw verlangen werkelijkheid wordt.

* Ontspanningsmassage (wanneer dit weer is toegestaan)

Een massage waarin je helemaal mag gaan ontspannen. Een weldaad voor lichaam en geest.

Wanneer je op de tafel ligt zul je merken dat er een verschil is voor en na de behandeling. Liefde & rust voor jezelf.

* Edelsteen therapie

Edelstenen en mineralen kunnen je helpen om weer injezelf te gaan geloven en krachtig in het leven te gaan staan. Ze ondersteunen je daar waar jij het even niet weet, ze moedigen je aan of geven juist de rust die je nodig hebt. 

* Afstemmingsverhaal of poortverhaal

wanneer je vastloopt is het fijn als iemand anders even met je meekijkt. Ik stem me af op jou en krijg dan vaak een beeld te zien. Aan de hand van dit beeld schrijf ik een helend verhaal zodat jij beter weet hoe je er mee om kunt gaan en hoe je meer gaat luisteren naar wie jij bent.

 

Mijn missie is om een liefdevolle wereld te creëren samen met jou. Iedereen is nodig, ook jouw liefdevolle licht met talenten en kracht dragen bij aan een mooiere wereld. Mijn missie is geslaagd als jij weer verbonden bent met jezelf en je pad vol liefde en vertrouwen verder kan bewandelen. Je bent niet alleen.

Ontmoeten

Prijs sessie € 55,- 60 min

op locatie in Haarle of via beeldbellen

Voor kinderen hanteer ik andere bedragen. 

Reactie ontmoetingsspel:

het spel is prachtig getekend, kleurrijk, zodra je er op kijkt voel je al dat er iets bijzonders te wachten staat. Ik ben dankbaar dat ik deze reis met haar heb mogen maken en heb inzicht gekregen hoe nu verder te gaan.

 

Reactie sessie:

De energie van Maartje voelt heel licht en zacht. Ze ziet je , hoort je , en voelt je. Deze sessie was zeer aangenaam het gaf ons moed, blijdschap en verwondering. En niet te vergeten vertrouwen in de toekomst. Liefs Toos