Een zielsportret geeft kracht en legt de weg open naar je verlangen

Wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt dan geven de zielsportretten een mooie energie boost.

Wanneer ik me afstem op jouw als persoon krijg ik vaak een beeld te zien. Deze werk ik uit op papier met mijn kleurpotloden. Vaak is het een verlangen van je ziel of een inzicht waar jij je nu op mag richten. De tekening helpt je om er ook daadwerkelijk te komen.

 

De tekening, kleuren en symbolen helpen je in je proces om je pad te volgen in vertrouwen en liefde voor jezelf. Het geeft je dat wat je nu nodig bent. Bijvoorbeeld aarding, wanneer je te veel zweeft of kracht als je nog meer in jezelf mag gaan geloven. Of juist gewoon tevredenheid met dat wat er allemaal is. 

 

Samen gaan we in een 1 op 1 sessie kijken wat deze boodschap jouw te vertellen heeft en wat jij nodig hebt om je verlangen te leven. 

Een zielsportret is dus niet een vluchtige tekening, maar draagt vele energieën in zich die je tot je mag nemen om zo bij je verlangen te komen. En deze werken we samen uit in een sessie van circa 1,5 uur.

De kosten hiervan bedragen 125,-

 

Voorbeeld:

Deze tekening verteld iets over de weg naar binnen, waar deze edelsteen (shiva eye) bij gaat helpen. Ik kreeg er deze woorden bij:

Ze voelt als een waar lichtje in het donker

Ze toont me haar diepste geheimen en brengt me daar waar ik moet zijn

Ze vraagt me haar te volgen de diepte in een trap naar beneden

Voel je haar enthousiasme en haar wijsheid? De liefde voor het onbekende?

Vrees niet zegt ze, het wordt mooier, niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om je heen!

Ze straalt, geeft licht en vertrouwt en zegt dit ga jij ook doen <3!

Zielsportret

zielsverlangen in de vorm van een tekening

Sessie van 1 uur 

Wat anderen zeggen:

Wat mocht ik veel moois ontvangen, mooie tekeningen, inzichten en een rozenkwarts engel. Ik voel me heel rijk met dit alles!

 

Die lieve Maartje, zo luchtig, vrolijk en speels, met de energie van een elfje neemt ze je mee door de wereld van haar eigen ontworpen spel of maakt ze een zielentekening voor je die je diep weet te raken in je hart. Het is super bijzonder de magie die jij ons allen laat zien. Yolanda

 

Dank je wel, dit zijn wel meerdere cadeautjes :), de tekening raakt me enorm, heel mooi <3