Home » Cursus

Cursus: Verwonderen met spirit

In 1o lessen gaan we verwonderen met spirit waarin we diverse onderwerpen gaan bewonderen, beleven en loslaten zodat je ook in het dagelijkse leven vol verwondering door het leven mag en kan gaan. Leven vanuit je eigen blauwdruk in liefde en tevredenheid met jezelf en je omgeving. In een kleine groep van 3-4 mensen delen en helen.

Voor ieder die wil herinneren en creeeren  vanuit eigenliefde, respect, innerlijke rust en vetrouwen.

 

Les 1: Gronden

Les 2: Voorouders

Les 3: Hoger zelf en lichttaal

Les 4: Liefde voor jezelf, openen van je hart

les 5: Vorig zelf 

les 6: Het kind in jou en je intuitie

les 7: Onvoorwaardelijke liefde van spirit, je gidsen, overledenen etc

les 8: Jouw essentie

les 9: Nieuwe tijd en talenten

les 10: Volmaakte eenheid

 

Ieder les bestaat uit een begin mediatatie en een afsluitende meditatie, zodat je kunt openen in de les en beschermd weer naar huis kan. Ook gronding krijgt iedere les volledige aandacht, omdat je zonder gronding geen goede afstemming kunt maken, niet met jezelf en ook ook niet met spirit. Daarnaast zal ik de energie in de les dusdanig verhogen vanuit de LaHoChi van het 13e octaaf met de engelen, waarin de raad van liefde ons zal beschermen en begeleiden tijdens de les.

Uiteraard krijg je van mij de uitwerking van de les, studiemateriaal en een certificaat voor de inwijdingen zodat jij ze ook op jouw manier kan doorgeven.

De inwijdingen die je o.a. krijgt zijn: Lady Nada, Awaking the light codes van Atlantis en  multidmensionale zelven samenvoegen. Ze dragen allen bij aan onvoorwaardelijke liefde, vreugde, waarheid.

 

Na de cursus voel je meer verbinding met jezelf, kun je jezelf en ruimtes gronden en reinigen, spreek of voel je je eigen lichttaal, kun je leven vanuit een centraal punt je multidimensionale Zelf Hart, voel je meer empathie, ben je open en toch beschermd, spreek je meer vanuit je eigen liefde & waarheid! 

 

Mocht je vragen hebben over bepaalde thema's of wil je graag weten of het iets voor je is, dan kun je me bereiken per telefoon of via de mail.

 

Maartje Otten-Janssen

Spiritueel verwonderaar

 

Data onder voorbehoud: 7 sept, 14 sept, 21 sept, 5 oct, 12, 19, 2 nov, 9, 30, 7 dec